Sposób przygotowania

Udka umyć i osuszyć.W miseczce wymieszać wszystkie składniki marynaty.Natrzeć nią udka i odstawić na co najmniej 3 godz. .Włożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego oliwą.Piec w temp. 190*C ok. 50 minut.Można też piec w rękawie foliowym.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Świetny prepis :)
  • -2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • -2
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Ale rewelacja !!! Uwielbiam :-)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a ja nigdy nie wiem do zcego uzyć sosu sojowego ?
  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Anna, ja zakochałam się w tym sosie i dodaję go tak jak maggi, smak podobny a soli zero.Daję do marynat do ryb i mięs, do zup, sosów.
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    P.Henryko, jeśli twierdzi Pani, że sos sojowy (jakikolwiek) ma smak podobny do maggi, to nie jestem pewna, czy pani powinna zabierać głos w tematach kulinarnych! A mówi Pani, że nie zawiera soli? Radzę zmienić okulistę!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla mięsożerców.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !