Sposób przygotowania

Jabłko dokładnie myję i wydrążam środek specjalną łyżeczką.
Do środka wkładam maliny lub wiśnie ( zależy na co mam smaczek), odrobinkę siekanych orzechów, polewam delikatnie miodkiem.
Jabłko można owinąć folią srebrną lub piec bez niej.
Piekarnik musi być dobrze nagrzany.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • -1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    na zdjęciach akurat świeżo wyciągnięte z piekarnika, nadziane konfiturą jagodową :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    musi być pyszne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !