Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłecznik na biszkopcie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dżem jabłkowy 1 słoik
galaretka 1 sztuka
Biszkopt 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: jabłecznik na biszkopcie

zrób lub kup 3 biszkopty.Dżem jabłkowy podgrzej,wsyp do niego galaretke w proszku i mieszaj.Gdy zacznie tężeć zestaw dżem z ognia i od czasu do czasu mieszając ostudź.
Letnim dżemem wysmaruj jeden biszkopt nałóż na niego kolejny,znowu wysmaruj biszkopt i nałóż kolejnym.Całość posyp cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 03.12.2011 19:13
mniam
fasola 04.11.2011 17:23
jeszcze na biszkopcie nie jadlem jabłecznika
iziona 02.11.2011 08:57
Szybkie ciasto, ale smaczne.
Monika111 02.11.2011 08:06
Uwielbiam taki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak