Sposób przygotowania

Bułkę kajzerkę zamoczyć w wodzie, odcisnąć. Mięso mielone włożyć do miski, dodać namoczoną bułkę, utarty na tarce o dużych otworach ser, drobno posiekaną cebulę, wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić. Z masy mięsnej rękami zamoczonymi w wodzie formować kotleciki i obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    robię podobnie, pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne są smaczne muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !