Sposób przygotowania

Zagotowujemy w garnku wodę z rosolkiem,solą i pieprzem.Wsypujemy ryż i startą na grubszej tartce marchewkę.Często mieszamy.Do całkiem miekkiego ryżu dodajemy pokrojoną w kostkę konserwę.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.smaczny !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    dzieciaki moje lubią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    palce lizac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    dość ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !