Sposób przygotowania

Jajka i ziemniaki zmielić w maszynce. Dodać surowe jajko, śmietanę, koperek oraz szczypiorek wraz z przyprawami. Następnie dokładnie wyrobić masę jajeczną, formując z niej kotleciki, a następnie obtaczać w bułce i smażyć na maśle lub oleju. Podawać ciepłe, z bułką i surówką sezonową.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    chętnie wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Robię- tyle że ja podaję z sosem koperkowym i ziemniakami
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    powinno być całkiem smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to, tani kotlet
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha, szkoda tylko, żer na zdjęciu tego nie ma...
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    takich jeszcze nie robiłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !