Sposób przygotowania

Kapustę odcisnąć z soku, pokroić. Marchewkę i jabłko umyć, obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej. Cebulę drobno pokroić, podobnie szczypiorek. Wszystkie składniki połączyć, wlać oliwę, wsypać cukier i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i odstawić do lodówki na min. 20 minut, po czym ponownie wymieszać.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pyszna klasyka i do tego zdrowa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    lubie takie proste surówki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    lubię!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Podpisuję się pod Pyzą.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    kapucha kiszona to jest to, jak robię ją na obiad to zawsze podjadam taką jeszcze nie doprawioną, a sok jaki pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ewciu,ja też tak mam że podjadam kapustę zanim zrobię surówkę.Same witaminki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a ja jem nawet kapustę kiszona na chlebie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    do rybki mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !