Sposób przygotowania

Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, a następnie kroimy je w drobną kostkę. Szynkę z indyka, ugotowane jajka na twardo oraz cebulę również kroimy w drobną kostkę i dodajemy do pieczarek. Kukurydze odcedzamy z zalewy i dodajemy do pozostałych składników. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez według uznania i mieszamy. Gotową sałatkę przed podaniem dekorujemy w dowolny sposób.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa ta sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    ciekawa dekoracja
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno zrobię taką sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale fajna......
  • 2
    original
    Opublikowano

    justys759

    pojawia się mój ulubiony akcent dekoracja - strawa dla duszy ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !