Sposób przygotowania

Filety wymoczyć w mleku przez ok. 60 min. Odsączyć z zalewy, skropić sokiem cytryny i oprószyć solą oraz pieprzem. Odstawić na 30 min. Na każdym filecie położyć plasterek boczku, zrolować oraz spiąć wykałaczką. Blachę wysmarować olejem i ułożyć roladki. Piec ok. 20 min. w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ryba z boczkiem,,ciekawe jak to smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Bardzo lubie rybki, wiec musze zapamietac ten przepis bo rybka zapowiada sie zmakowicie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !