Sposób przygotowania

Z wszystkich składników wyrabiamy ciasto. Wałkujemy na grubość ok 1 cm. Wykrawamy krążki z dziurką i smażymy na rozgrzanym oleju, obracając, aby każda strona się usmażyła. Gdy obciekną z tłuszczu obsypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dawno nie robilam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dawno nie robilam
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    śliczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    to nie jest moje zdjęcie, ktoś je tu wrzucił i jeśli ktoś robił oponki to wie że te ze zdjęcia są ze sklepu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !