Sposób przygotowania

Wątróbki umyć, oczyścić, oprószyć mąką i podsmażyć na rozgrzanych 2 łyżkach oliwy. Por oczyścić, pokroić i zeszklić na pozostałym tłuszczu. Pieczarki umyć, pokroić na kawałki, wsypać do podsmażonej pory i dusić pod przykryciem około 10 minut. Następnie dodać podsmażone wątróbki i sos do pieczeni wymieszany z kilkoma łyżkami wody, zagotować. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą maggi, wlać śmietankę, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !