Sposób przygotowania

Kajzerkę przekroić na pół, cieniutko posmarować masełkiem. Nałożyć plastry łososia na każdą połówkę kajzerki, przykryć serem. Na wierzch położyć plaster pomidora i opieprzyć.
Zapiec w 180 stopniach (opiekacz górny), aż ser się rozpuści. Posypać szczypiorkiem i jeść, póki gorące.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie przepadam za łososiem, ale jakby mi ktoś podał rano takie bułeczki to zjadłabym bardzo chętnie :-)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    ladnie wyglądają
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajkne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    przepyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    przepyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Oj jak ja lubi? takie gotowe ju? kanapeczki:):)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam lososia, poprosze jutro na sniadanie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    podoba mi sie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !