Sposób przygotowania

Umyte i pokrojone pieczarki poddusić razem z posiekaną cebulą około 20 minut. Ugotować kalafior w niewielkiej ilości wody. Pieczarki i kalafior zmiksować na jednilitą masę. Makę wymieszać ze śmietana, połączyć z rosołem, dodać zmiksowane pieczarki i kalafior oraz masło. Clość zagotować. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawa ta zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobra jest taka zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    oryginalna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    ciekawe połączenie kalafiora z pieczarkami
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    lubię takie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    wspaniała zupa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !