Sposób przygotowania

Rybę rozmrażamy, solimy i odstawiamy na 30 minut. Marchew i cebulę gotujemy w 1,5 l wody, a następnie wyjmujemy. Do powstałego wywaru dodajemy sok z cytryny oraz kostki rosołowe. Wkładamy rybę i gotujemy powoli przez 10 minut. Ostrożnie wyjmujemy, a do zupy wlewamy śmietanę połączoną z mąką. Zagotowujemy. Rybę rozkładamy na talerzach, zalewamy zupą i posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię rybne zupy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    nigdy nie jadłem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nigdy nie jadłam rybnej zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    najlepsze są zupy rybne;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszna ta zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !