Sposób przygotowania

Dymki pokroić w krążki. Szczypiorek posiekać. Paprykę umyć, oczyścić z pestek, pokroić w kostkę. Pomidor umyć, pokroić w kostkę. Kefir zmiksować ze śmietaną. Dodać warzywa, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową, ułożyć bułeczki, obsypać serem. Zapiekać 5 min. Podawać gorące z chłodnikiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !