Sposób przygotowania

W szklanym naczyniu wymieszać oliwę z oliwek z sosem sojowym, sokiem wyciśniętym z cytryny, ząbkami czosnku przeciśniętymi przez praskę oraz z przyprawami (ilość według indywidualnych upodobań). Do przyrządzonej marynaty włożyć mięso. Przykryć i odstawić na 12 godzin w chłodne miejsce. Po tym czasie mięso umieścić w naczyniu żaroodpornym, a naczynie w rękawie do pieczenia. Piec 70 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Bardzo lubię pieczone mięsa i to z taka ilością przypraw:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Super smaczne mięsko!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Najlepsza wędlinka, bo swojska. Wygląda pysznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !