Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier pomidorowy 1 szt
bulion 2 l
ryż pół szkl
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z ryżem

Bulion podgrzewam, wsypuję do niego ryz i gotuję aż będzie miękki.
Dodaję przecier pomidorowy, mieszam, gotuje jeszcze chwilę.
Przyprawiam do smaku.
Jak ktoś lubi można podać ze śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 04.11.2012 20:45
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak