Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Z margaryny, mąki oraz śmietany musimy zagnieść ciasto. Tak przygotowane wkladamy do lodówki na około 3-4 godziny. Ciasto nastenie dzielimy na dwie czesci, które musimy za pomocą wałka rozwałkować na cinką grubość. Każdą z czesci ciasta kladziemy na osodbna blache i ppieczemy w temp około 200 stopni, przez okres około 20 minut-czasem troszke dłużej.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam napoleonki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś co kocham
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,cos co lubię !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    Tez jestem jej fanem , dlatego czesto ją robię. Dziękuje za komentarze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    Tez jestem jej fanem , dlatego czesto ją robię. Dziękuje za komentarze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    super ciasto, zjadłabym chętnie teraz takie :)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Jakie smakowite. Poproszę kawałek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    krem zdecydowanie wolę na maśle
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    każdy robi jak woli:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajnie inny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !