Sposób przygotowania

Przekroić pomidory na połówki i wydrążyć trochę miąższu. Ułożyć w foremce żaroodpornej. Posiekany czosnek i cebulę podsmażyć na maśle. Dodać miąższ wydrożony z pomidorów, wymieszać, dusić kilka minut. Nadzienie ułożyć w wydrążonych połówkach pomidorów. Posypać każdy pomidor serem, i zapiekać aż się zarumieni. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    lubię takie przekąski
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !