Sposób przygotowania

Biszkopt ciemny przekroić na pół. Ubić śmietanę z śmietan-fixem, dodać cukier wanilinowy i cukier drobny. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie, ostudzić, dodawać do śmietany, na koniec dodac obrane i pokrojone w kostkę banany, delikatnie wymieszać łyżką , wyłożyc na spód biszkoptu, przykryć drugą częścią. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    uwielbiam takie słodkości:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !