Sposób przygotowania

Plastry schabu rozbijamy cienko tłuczkiem. Solimy. Jajko rozbijamy w miseczce i intensywnie mieszamy. Bułkę tartą łączymy z pieprzem czarnym i mieszamy. Rozbite kotlety najpierw maczamy w jajku a następnie w bułce tartej wymieszanej z pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !