Sposób przygotowania

Zacznijmy od kotletów , które musimy najpierw rozbić potem posolić . Cebule obieramy i kroimy w pół plasterki zeszklić na łyżeczce oleju dodać paski wędzonki , które musimy z paska pokroić cienkie plasterki i zasmażyć . Doprawiamy majerankiem., pieprzem i na mięsie układamy porcje farszu i zwinąć w rolady obtaczamy w mące . Smażymy na rumiano . Sos przygotować według przepisu na opakowaniu i roladki podać z sosem śliwkowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pierwsza klasa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lepsze by były z sosem własnej roboty, ale pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką roladkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką roladkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !