Sposób przygotowania

Jeśli mamy ciemne suche pieczywo to musimy połamać je na mniejsze kawałki i pokruszyć włożyć do rondelka zalewamy gorącym bulionem i wsypujemy kminek . Chleb musimy rozgotować i mieszać aby się nie przypaliła potem do zupy dodajemy masło a całość musimy zmiksować na gładki krem . Czosnek przeciskamy przez praskę bezpośrednio do zupy potem dodajemy posiekana natkę pietruszki wymieszaj ale już nie gotuj .

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Taką zupę też możemy przyrządzić na wywarze chlebowym i możemy dodać kawałki filetów karpia .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !