Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory nadziewane zielonym pieprezm

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 8 dużych
olej 4 łyżki
gruszki 20 dag
sól 1 szczypta
cukier 1 szczypta
cytryna 1 sztuka
Pieprz zielony ziarnisty Prymat 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory nadziewane zielonym pieprezm

duże pomidory opłukać ściąć 1/3 wysokości ostrożnie wydrążyć pieprz przeciąż wzdłuż scięty wierzch pomidora pokrajać w paseczki gruszki obrać wybrać gniazda nasienne pokrajać w paseczki wszystko połączyć razem przyprawić do smaku olejem cukrem solą i cytryną napełnić wydrążoną pomidorami przybrać paskami pieprzu zielonego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak