Sposób przygotowania

Połówkę fileta drobno kroimy i podsmażamy z rozdrobnionym czosnkiem. Prztprawiamy do smaku według gustu. Dodajemy rozmrożony szpinak i trochę śmietanki,dobrze mieszamy. Makaron Canneloni gotujemy w osolonej wodzie,mieszamy by się nie posklejał. Ostygnięte urki nadziewamy szpinakiem,posypujemy startym serem i zapiekamy ok. 10 minut w 150-180 stopni.
Pyszne!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    prezentuje się nieźle :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    aaaa...uwielbiam makarony ze szpinakiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Wypróbowałam, wyśmienite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Wypróbowałam, wyśmienite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Wypróbowałam, wyśmienite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Wypróbowałam, wyśmienite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Wypróbowałam, wyśmienite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię to danie ale nie robiłam z kurczakiem,wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    coś wspaniałego i pysznego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Coś wspaniałego!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !