Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso kroimy w plastry i smażymy na smalcu lub oleju. Smażymy z obu stron tak aby mięso było mocno rumiane.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pomysł na pyszny obiad - super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Musi być pyszna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie przyrządzone mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    chyba czas na zrobienie karkówki, bo dawno nie jadlam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniammmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniammmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zrobię jutro
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo smakowite mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    konkretne danie dla prawdziwych mężczyzn
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    karkóweczka zawsze spoko
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne mięsko takie lubimy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !