Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa nieco inaczej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 g
masło do smaku
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa nieco inaczej

Fasolkę gotujemy na wodzie z odrobiną soli. Na patelni rozgrzewamy masło i dodajemy bułkę tartą i sporą ilość czosnku. Ja używam czosnku granulowanego, ale można także naturalny przeciśnięty przez praskę. Bułkę z czosnkiem zarumieniamy i polewamy fasolkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 10.02.2014 08:10
pyszna taka fasolka
aisza1 06.04.2013 10:45
bardzo lubię fasole
Ewelina38 05.02.2013 11:35
uwielbiam fasolkę i ten pomysł z czosnkiem bardzo ni się podoba :)
caralajna 06.08.2012 09:17
lubię fasolkę
olkaaa 13.03.2012 07:47
extra
Krystyna32 31.01.2012 00:13
pycha
joanna77 22.11.2011 18:24
fajniutki ten przepis,z pomysłem
przejs 14.11.2011 07:51
fasolka jest przepyszna.
calliope 02.11.2011 08:54
pyszności :)
pioge7 31.10.2011 06:22
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak