Sposób przygotowania

Z mąki, wody i szczypty soli wyrabiamy ciasto. Z ciasta powycinać za pomocą szklanki koła. Pieczarki pokroić w kostkę a następnie podsmażamy z mięsem mielonym. Doprawić do smaku. Gotowym farszem faszerować pierogi. Gotować ok 12-15 min. po wypłynięciu. Podawać z pozostałym mięskiem mielonym. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię bardzo podobnie i wszystkim smakują
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wyglądają :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne musiały być
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !