Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pascha

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały
żółtko jajek
cukier puder
cuker waniliowy
śmietana
migdały
orzechy

Przepis i sposób przygotowania na: pascha

orzechy i migdały pokroić dodać do zmielonego sera żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym dodać śmietanę wymieszać i połączyc całość przełożyć na sito wyłożyć wilgotną gazą umieścić sito na misce i włożyć do lodówki na ok 4 godziny paschę udekorować orzechami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 04.03.2012 08:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak