Sposób przygotowania

Z mąki, cukru, żółtek, śmietany i margaryny wyrobić ciasto. Owinąć w folię i odstawić na 30 min. do lodówki. Blachę wysmarować tłuszczem i wyłożyć rozwałkowane ciasto. Upiec na złoty kolor w temp. 200 stopni. Wystudzić. Białka ubić z cukrem pudrem i wyłożyć na ciasto. Piec ok. 20 min. w temp. 140 stopni. Na bezie ułożyć maliny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    mmmm szkoda że to nie sezon na maliny ale sobie smaku narobiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    poezja smaku,,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne cisto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !