Sposób przygotowania

Indyka myjemy i oczyszczamy. Gotujemy w bulionie. Osuszamy, nacieramy olejem a do srodka jako farsz nakładamy około 4 łyżki czekolady ze słodika. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, krótko, bo indyk jest już ugotowany, do czasu aż się podrumieni i skórka zrobi się chrupiąca. Czekolada w środku indyka ma się rozpuścić.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe połączednie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    doskonały przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    doskonały przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    wow
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    interesujące połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ptcha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ptcha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ptcha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !