Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Makaron ugotować al dente. Cebulę i czosnek posiekać, zeszklić połowę na patelni. Szpinak odparować, dodać cebulę i czosnek,przyprawić solą,pieprzem i gałką.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Uwielbiam szpinak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja bym się skusił na to szczegółowo opisane danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię takie połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !