Sposób przygotowania

do rondelka wlać 1/2szkl.wody,kakao,cukier,margarynę i zagotować odlać z tego 1 szklankę a do pozostałej części wlać resztę wody,mąkę,żółtka,proszek do pieczenia wymieszać wszystkie składniki i na koniec wlać ubitą pianę z białek delikatnie wymieszać wylać do foremki i upiec w temp.170st.ok.35min.po upieczeniu polać ciasto pozostałą masą czekoladową i posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne kocham to ciasto od dawna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepsze ciasto!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !