Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić. Jajka ubić z cukrem i szczyptą soli, dodać margarynę, cały czas mieszając, dosypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, zmiksować i wylać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, pieczemy 10 minut w temp. 180 stopni. Ciasto wyjąć i literatką wykrawać krążki. Czekolady rozpuścić w kuchence mikrofalowej, maczać w nich ciasteczka. Zostawić je na papierze aby czekolada zastygła. Na ciasteczkach za pomocą pisaków cukrowych robimy pajęczyny, pająki. Na podłużnym półmisku robimy jedną dużą pajęczynę, na której układamy gotowe ciasteczka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    podziwiam - tyle pracy przy ozdabianiu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super ciasteczka
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Cudne ciasteczka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !