Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente w pół kostki rosołowej. Kapustę kiszoną posiekać nożem i ugotować również do miękkości w pól kostki rosołowej. Dodać paprykę słodką i maggi. Cebulę zeszklić na oleju, dodać grzyby pomidor, parówkę, natkę pietruszki i dusić do miękkości. Gdy kapusta i makaron się ugotują połączyć ze sobą, dodać warzywa z patelni, ser żółty, 2 łyżki ketchupu, paprykę słodką oraz Delikat do mięs. Doprawić pieprzem i solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmm... uwielbiam lazanki! ^.^
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmm... uwielbiam lazanki! ^.^

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !