Sposób przygotowania

Schab umyć, natrzeć przyprawami i obsmażyć na oleju, następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w piekarniku ok 45 minut. Pieczarki umyć i zetrzeć na tarce. Obłożyć schab pieczarkami i dalej piec aż do wyparowania madniaru sosu, który powstał z pieczarek. Podawać najlepiej z makaronem i dowolną surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    pychota
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię taki schab
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    smaczny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszny schabik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !