Składniki:
maślanka | 1 litr |
ogórek | 1 sztuka |
rzodkiewka | 1/2 pęczka |
czosnek | 1 ząbek |
garść szczawiu | |
koperek | 1/2 pęczka |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
natka | 1/2 pęczka |
sól i pieprz | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
maślanka | 1 litr |
ogórek | 1 sztuka |
rzodkiewka | 1/2 pęczka |
czosnek | 1 ząbek |
garść szczawiu | |
koperek | 1/2 pęczka |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
natka | 1/2 pęczka |
sól i pieprz | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: