Sposób przygotowania

Makaron zalewamy wrzątkiem nakrywamy i odstawiamy na ok 10 min . Filet z pstrąga doprawiamy przyprawą do ryb i smażymy na patelni grillowej . Pomidora obieramy z skórki . Makaron odcedzamy i studzimy . Dodajemy do niego pokrojonego pomidora i odcedzony groszek . Mieszamy doprawiamy solą ,pieprzem i oliwą czosnkową . Filet kroimy na kawałki i dodajemy do sałatki .Wszystko kropimy sokiem z cytryny.Marchewkę obieramy kroimy na cienkie słupki ozdabiamy danie.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Natką ozdabiamy sałatkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela5

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ale pięknie wyglada ;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ale pięknie wyglada ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !