Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z grillowanego pstrąga z makaronem ryzowym i warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrag filet 1 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
cytryna
makaron ryżowy 1/2 opakowanie
pomidor 1 szt
groszek konserwowy 2 łyżki
marchewka 1 szt
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z grillowanego pstrąga z makaronem ryzowym i warzywami

Makaron zalewamy wrzątkiem nakrywamy i odstawiamy na ok 10 min . Filet z pstrąga doprawiamy przyprawą do ryb i smażymy na patelni grillowej . Pomidora obieramy z skórki . Makaron odcedzamy i studzimy . Dodajemy do niego pokrojonego pomidora i odcedzony groszek . Mieszamy doprawiamy solą ,pieprzem i oliwą czosnkową . Filet kroimy na kawałki i dodajemy do sałatki .Wszystko kropimy sokiem z cytryny.Marchewkę obieramy kroimy na cienkie słupki ozdabiamy danie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 23.12.2011 08:39
ale pięknie wyglada ;)
Anna133 23.12.2011 08:39
ale pięknie wyglada ;)
Norgiusz 01.12.2011 08:25
super
kasiaw 01.11.2011 08:14
świetny przepis
Gabriela5 31.10.2011 07:03
super
gottrina 30.10.2011 11:35
smaczne
iwa643 30.10.2011 07:17
Natką ozdabiamy sałatkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak