Sposób przygotowania

Kapustę posiekać, przełożyć do garnka, zalać wodą. Dodać grzyby (wcześniej opłukane), śliwki, ziarna jałowca i ziela angielskiego, gotować do miękkości na małym ogniu. Cebule obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać do kapusty. Gotować na małym ogniu przez kilka godzin, następnego dnia doprawić solą, pieprzem, kminkiem i majerankiem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !