Sposób przygotowania

Kapustę pekińską przekroić na pół i pokroić w drobne paseczki. Marchewkę oraz jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej. Tak przygotowane składniki umieścić w misce, dodać oliwę, cukier, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    szybka do zrobienia i dobra do obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    takiej jeszcze nie jadłam, jutro ją wypróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Rzeczywiście do obiadu może być dobrą surówką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !