Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki po prowansalsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
szynka konserwowa 15 dag
mozzarella 15 dag
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1/4 op
Musztarda sarepska Prymat 2-3 łyżki
keczup pikantny 2-3 łyżki
majonez tradycyjny 3-4 łyżki
szczypiorek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki po prowansalsku

Bagietkę pokroić na kromeczki. Szynkę konserwową pokroić w malutką kosteczkę, mozzarelle starkować, szypiorek posiekać. Skladniki przesypać do miski, nastepnie dodać zioła prowansalnie, musztardę, keczup i majonez. Wstawic do nagrzanego piekarnika, piec ok 10 min w temp. 200 stopni. Pychota!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak