Składniki:
bagietka | 1 szt |
szynka konserwowa | 15 dag |
mozzarella | 15 dag |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/4 op |
Musztarda sarepska Prymat | 2-3 łyżki |
keczup pikantny | 2-3 łyżki |
majonez tradycyjny | 3-4 łyżki |
szczypiorek | 1 szt |
bagietka | 1 szt |
szynka konserwowa | 15 dag |
mozzarella | 15 dag |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/4 op |
Musztarda sarepska Prymat | 2-3 łyżki |
keczup pikantny | 2-3 łyżki |
majonez tradycyjny | 3-4 łyżki |
szczypiorek | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: