Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Filety z dorsza kroimy na pół, obtaczamy dokładnie w mące.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    A dorsza miałaś świeżego czy mrożonego ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Dorsz był świeżutki- od brata :-) Połowy się udały i dostałam mnóstwo dobrych rybek :-) Taki kupny nie jest w stanie się obronić z samą mąką i kucharkiem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam......
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !