Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Buraczki gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie, odcedzamy, zalewamy zimną wodą. Po 10 minutach obieramy ze skórki i ścieramy nadrobnej tarce (do ziemniaków), lekko solimy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    ciekawe połączenie, jeszcze nie próbowałam, a szkoda...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w takim towarzystwie buraczków jeszcze nie robiłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pyszny dodatek
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    takiej wersji jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre z tymi dodatkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !