Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurki z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki 40 dag
ziemniaki 50 dag
polędwica wieprzowa 1 sztuka
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej trochę
zielenina trochę

Przepis i sposób przygotowania na: kurki z patelni

ziemniaki obierz i pokrój na ósemki wytrzyj je do suchości usmaż na oleju. osobno podsmaż kurki wraz z cebulą pokrojoną w piórka.polędwiczke pokrój i także usmaż.produkty ułóż warstwami na płaskim rondlu i przypraw.podgrzewaj przez 15 min a na końcu posyp zieleniną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak