Sposób przygotowania

Zelatynę wsypać do 1/3 szkl. gorącej wody. Dokładnie wymieszać i ostudzić. Opłukane w zimnej wodzie poziomki zmiksować z ostudzoną żelatyną i cukrem. Białka ubić dodać do poziomkowej masy, delikatnie wymieszać. Bezy pokruszyć. Zastygający mus szybko zmieszać z bezami, włożyć do przygotowanych miseczek. Odstawić na 2h do zastygniecia do lodówki.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Skorzystam z twojego przepisu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam poziomki! musi być dobre :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !