Sposób przygotowania

wszytkie warzywa kroimy i wrzucamy na rozgrzaną oliwę i dusimy przez 10 min , w tym samym czasie gotujemy osobno ryż , gdy warzywa zmiękną doprawiamy , solą pieprzem , papryką ostrą , podlewamy delikatnie woda ok 50ml i wrzucamy ugotowany ryż , zostawiamy na 5 min , by smaki się połaczyły i mozemy pdoawać :)

Komentarze

  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszne lekkie i bardzo smaczne ;)
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jelsi ktoś sie obawia że grzyby w tak krótkim czasie sie nie ugotują można dac pieczarki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    świetnie wygląda i na pewno super smakuje :P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !