Sposób przygotowania

2 parówki przecinamy na pól i potem połówki wzdłuż na pól. Wkładamy do rondelka z woda i gotujemy. Bułki wkładamy do piekarnika na ok. 10 minut. Kiedy wyłożymy je smarujemy masłem po 2 stronach. Kładziemy na nie 4 części parówki i polewamy majonezem. Popijać herbatką :).
Można również zrobić w wersji bez pieczenie bułek. Też dobre :)

Komentarze

  • 12
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super :)
  • -5
    original
    Opublikowano

    bernika

    chacha to ma byc hot dog? ciekawe ze zdjecie przypomina zwykła bułke z wedlina. nie ma sladu na niej ze jest w srodku parowka i ze bułka jest przypieczona! poza tym hot dog to bulka podluzna. i to co podajesz neima z ta nazwa nic wspolnego.
  • 8
    original
    Opublikowano

    pioge7

    a co napisałem w ostatnich dwóch zdaniach ? że można robić też bez pieczenia. I to jest właśnie taki przykład. A w środku jest parówka, a nie wędlina. I do hot dogów tez może być bułka, w wielu miejscowościach tez jadłem w różnych zajazdach właśnie hot dogi w bułkach a nie podłużne, sprawdź co piszę pierwsze a potem komentuj
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Ja robię w podłużnych paluchach chodogi kazdy ma inny sposób
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajne
  • 4
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super ,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    apetyczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    ja takie lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !