Sposób przygotowania

Bułki przekroić na pół i wydrążyc. Cebule obrac, pokroić w kostkę i zeszklic na oleju. Dodac mięso i podsmażyć. Doprawic do smaku solą i pieprzem.
Bułki nadziewac mięsem, posypac startym żółtym serem i zapiekac w piekarniku do roztopienia sera.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    z miesem to bym zjadla
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    ciekawie wyglądają, muszę sama zrobic
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wyglądają smacznie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne bułeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !