Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki z masłem czosnkowym z chili

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki młode 6 sztuk
masło 2 łyzki
czosnek 1 ząbek
papryczka chili 1 sztuka
kolendra 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki z masłem czosnkowym z chili

Posiekaj papryczkę chili. Umyj ziemniaki. Osusz je. W misce wymieszaj: masło, wyciśnięty przez praskę czosnek, posiekaną papryczkę i kolendrę. Tę masę połącz z ziemniakami. Włóż to do jakiejś torebeczki kuchennej. Gotuj przez 6-8 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 02.01.2013 20:25
w składnikach jest margaryna, a nie masło ;-)
RenataZ-et 26.08.2010 10:59
ojjj, będzie ostro ;)
Monika193
Monika193 25.08.2010 17:25
sąpyszne
plocia 25.08.2010 14:56
myślę że może to być pyszny przepis
marzencia2007 24.08.2010 13:09
musza byc super!
iwa643 22.08.2010 11:23
robiłam coś takiego dobre smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak